Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktuális, érdekes képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Aktuális, érdekes - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Aktuális, érdekes
Keresés
Találatok száma - 9 db
Amatőr Horgászok Oldala

Amatőr Horgászok Oldala

Cikkek és érdekességek, minden ami a horgászattal kapcsolatos, tippek és ötletek! Pecás érdekességek, vélemények, horgászsuli, tananyagok, rengeteg ismertető horgászattal kapcsolatban, folyamatosan fejlődünk, rengetek halinfóval, rengeteg fogással, tapasztalatokkal, nem csak profi horgászok lehetnek igazán ügyesek, tapasztaltak.

FeHoVa 2015. február 12 - 15.

FeHoVa 2015. február 12 - 15.

2015-ben újra FEHOVA! 2015. február 12-15. között várjuk a Kárpát-medence vadászait, horgászait és természetkedvelőit a HUNGEXPO Budapesti Vásárcsarnokban! Jöjjön el Ön is családjával, barátaival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára! Idei újdonságok: Trófea bemutatók: Ragadozók világa - Magyar vadászok ragadozó-trófeái Nadler-kiállítás - a 2013-2014-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatás Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák a híres magyar Afrika-kutató, zoológus, tanár, vadász és természettudományi író hétköznapjaiból (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása) Nemzetközi szakmai konferencia a CIC szervezésében Trófeák és porcelánok közt - herendi porcelán kiállítás A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány különleges programokkal készül: bemutatja új ösztöndíj-programját, valamint több érdekes, rendellenes őztrófeát Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken Új, hatalmas FEHOVA AKVÁRIUM, mely kifejezetten a kiállításra készíttettünk Új horgász pavilon megnyitása - A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény kinőtte immár a Vásárközpont legnagyobb pavilonját, így új horgász pavilont nyitottunk

HorgászShow 2014

HorgászShow 2014

Fogtál már 200 kg feletti halat? Megküzdenél egy sósvízi ragadozóval? Szeretnél óriási méretű halakat fárasztani? A HorgászShow-n ezt is megteheted, 2014 október 24-26. között a SYMA-ban! Részletek hamarosan! HorgászShow 2014! A tavalyi nagy sikereken felbuzdulva az idén is megrendezzük a HorgászShow-t! Kedvcsináló: -Könnyű megközelíthetőség tömegközlekedéssel és autóval egyaránt -Ingyenes parkolási és kedvező szálláslehetőség -A legszélesebb spektrumú program kínálat, ami a család minden tagjának kedvez -A legtöbb hazai és külföldi horgász híresség -Élménybeszámolók, előadások, nyereményjátékok, horgászsuli -Gyermekfoglalkoztató -Halételek készítése, lesse el a profik titkait

Horgászsport Szakkiállítás és Vásár

Horgászsport Szakkiállítás és Vásár

Nyitva tartás: 2014. 03. 14: 10:00 - 18:00, 2014. 03. 15: 10:00 - 18:00, 2014. 03. 16: 10:00 - 17:00 Számos kiállító valamint árusító standon találkozhatnak a legnagyobb hazai és külföldi gyártók márkáival. A látogatók érdekes riportokat hallhatnak majd neves és eredményes versenyhorgászainkkal és nyereménysorsolásokon is részt vehetnek. Jegyárak (a belépőjegy ára levásárolható)*: Napijegy: 2.000Ft, Diák/nyugdíjas: 1.400Ft, Családi jegy: 4.500Ft (Családi jegy: két felnőtt, két 14 alatti gyermek), 6 év alatt ingyenes! A kiállítás helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ!!

IV. Daiwa -  Csónakos Pergető Kupa!

IV. Daiwa - Csónakos Pergető Kupa!

Csónakos Páros egyfordulós nyílt nevezésű Pergető Kupa! A verseny szervezője: Kalacsi János A verseny helyszínének adatai: N:46°24. 483' E:017° 49. 100' A verseny előtti napon INGYENES az edzés lehetőség a versenyzők részére!! Rendező: Kaposvári Sporthorgász Egyesület Helyszín: Kaposvár - Deseda Tó Verseny Ideje: 2014 Október 05. Vasárnap! A versenyre nevezni emailben, vagy telefonon lehet (elérhetőség, cím a honlapon található) A versenyre 25db csónakot tudunk biztositani! A csónakok bérleti díja a verseny idejére: 3.000ft/csapat!/ Saját csónakkal a nevezési határidőig folyamatosan lehet jelentkezni!! Nevezési Határidő: 2013. Október 01. !! Szállás lehetőségek: Deseda Panzió Edzés ill. egyéb információk: Kozári Miklós - Kaposvári Sporthogász Egyesület elnökénél Csónak igénylést a verseny szervezőjénél kell jelezni! Nevezési Dij: 13.000ft /2 fős csapat/ A nevezési díjakat a 2013 Október 01.-ig kell a versenyszervezőjének befizetni! Részletes program: 06.15 - 07.30 gyülekezés, regisztráció, reggeli 07.30- tól 08.00-ig: tájékoztató, sorsolás 08.10-től: rajtszám szerinti indulás a versenypályára, felkészülés a versenyre 08.30-tól 13.30.-ig:VERSENY 13.45-től: ebéd 14.15.-től: Ünnepélyes eredményhirdetés További információk az oldalunkon találhatók

Kalacsi János pergető horgász oldala

Kalacsi János pergető horgász oldala

Pergetés, versenyek, beszámolók! Pergető versenyek szervezése,lebonyolítása a horgászok igényei szerint, Magyarország legszebb vizein! Szeretettel várjuk versenyzőinket! Nevezz hogy nyerhess!

Pontyshow - kiállítás és vásár

Pontyshow - kiállítás és vásár

A rendezvénycsarnokban színvonalas programok és bemutatók várják a látogatókat. A Pontyshow nem csak kiállítás és vásár lesz. A tavalyi évhez hasonlóan, a sztárvendégek folyamatos előadásának köszönhetően egy különleges show-t szeretnénk biztosítani a látogatóinknak, melyet a nemzetközi pontyhorgászat legismertebb szaktekintélyei tesznek érdekessé és emlékezetessé. A színpadi előadások mellett, a kiállító cégek saját standjukon is színvonalas előadásokkal, és bemutatókkal állnak a látogatók rendelkezésére. Lehetőség lesz Európa és Magyarország ismert és elismert horgászaival való kötetlen beszélgetésre. Mindhárom napon (egész nap) Decathlon horgász-szimulátor a Horgász víz szekciónál! (Akár 80 kg-os harcsák fárasztása, élethű körülmények között). Mindhárom napon bottörés teszt a Halzóna csapatával!

VADHOF 2013!

VADHOF 2013!

A VADHOF-on a legnevesebb hazai és nemzetközi vadászfelszerelés gyártók- és forgalmazók mellett megjelennek a vadásztársaságok- és területek képviselői, illetve a vadászturizmus prominens képviselői is. A kiállított termékek természetesen a helyszínen megvásárolhatók. A kiállítás üde színfoltjának szánjuk néhány horgászattal foglalkozó cégnek a megjelenését is, melyek horgászati lehetőségeket, rekreációs tevékenységeket és felszereléseket, csalikat is kínálnak vendégeinknek.

XXIV. Horgász- és Vadásznapok

XXIV. Horgász- és Vadásznapok

Január 17-26 között rendezik meg a XXIV. Horgász és Vadász Napokat Kecskeméten. Kiállítás mutatja be Észak-Amerika vadvilágát, a hazai halfajokat, és megnézhetik, a képzőművészet hogyan ábrázolja a vadvilágot. A rendezvény keretén belül őzfőző versenyt is szerveznek.

Tuti menü