Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eladó halastó, eladó horgásztó képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Eladó halastó, eladó horgásztó - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Eladó halastó, eladó horgásztó
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bejáratott horgásztó eladó

Bejáratott horgásztó eladó

A most 4,5 ha-os, de bővíthető tó 5 éve működik egy kb. 15 ha-os összterületen. A nádas alatt források vannak, amik a tavat ellátják vízzel. A tó gazdag, gondozott halállománnyal rendelkezik, és sosem halászták le!!! A halak táplálása is megoldott: ha területen lucerna, 2 ha területen pedig kukorica volt termesztve. A munkálatokhoz szükséges géppark is az árban foglaltatik: csónak, traktor és fűnyíró. A területen található egy nagy földpince is. Lehetőség van hétvégi házak építésére (engedély van), amihez a hely kialakított. ( 220 V és 360 V csatlakozók, csatorna és szennyvíztartály állnak rendelkezésre) A tó alkalmas továbbá horgászversenyek rendezésére és kempingezésre. A területen található még kiépített tűzrakó- és bográcsozó hely fedett kiülővel, büfé és horgászbolt.

Eladó és bérelhető horgásztavak

Eladó és bérelhető horgásztavak

Amennyiben horgásztavat vagy horgászatra alkalmas vízparti ingatlanát eladná, vagy venni szeretne, feltétlenül látogasson el honlapunkra! Vevőknek: amennyiben kínálatunkban nem talál Önnek megfelelő ajánlatot, hívjon vagy írjon és rövid határidővel vállaljuk a megfelelő ingatlan felkutatását! Jutalékot csak az eladónak kell fizetnie, így Önnek ez a szolgáltatás díjtalan. Eladóknak: adatbázisunkban több olyan vevő szerepel, aki konkrét kritériumokat fogalmazott meg a keresett halastóval kapcsolatban. Amennyiben az Ön által kínált ingatlan ezeknek megfelel, az adás-vétel rövid idő alatt lebonyolítható. A vevők felkutatása díjmentesen történik. Jutalékot csak az ingatlan sikeres értékesítése esetén kell fizetnie, így semmi kockázatot nem vállal a velünk kötött szerződéssel. Igény szerint angol és német nyelven is elkészítjük a hirdetését, amelyet külföldi ingatlanirodák rendelkezésére bocsájtunk.

Eladó halastavak!

Eladó halastavak!

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás INGYEN - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet. Amennyiben eladó horgásztavat, halastavat keres, érdemes megnéznie az oldalt!

Horgásztavak ajánlatai

Horgásztavak ajánlatai

Az IpariKereskedelmi.hu weboldal, eladó és kiadó ingatlanokat, jellemzően nagy értékű, kereskedelmi-, ipari-, mezőgazdasági ingatlanokat mutat be, ezeket ingatlan kategóriákba rendezve segít a célirányos keresésben.

Megvételre vagy bérbevételre keresünk horgásztavat

Megvételre vagy bérbevételre keresünk horgásztavat

Cégünk horgásztavak értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Ügyfeleink számára keresünk horgásztavakat, halastavakat, halnevelő tavakat. Kérem látogasson el oldalunkra és tekintse meg a jelenleg keresett tavak listáját. A lista folyamatosan változik, így kérjük akkor is lépjen velünk kapcsolatba, ha az Ön tava a megadott kritériumoknak nem felel meg!

Tuti menü