Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgásztó építés képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Horgásztó építés - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Horgásztó építés
Keresés
Találatok száma - 9 db
BÉTA-Q Kft.

BÉTA-Q Kft.

Alapvető tevékenységi körünk a homokbányászat, mederkotrás és vizépítés, melyben óriási gyakorlatot szereztünk a nehéz terepen történő kivitelezésekben. Referencia munkáink között a szűk értelmezésben vett mederkotrástól kezdve a dunai, tiszai, balatoni és egyéb folyami ill. tavi kikötők, a horgász és halastavak építése, karbantartása, a víz alatti kábelfektetések (telefon - optikai kábel - villamosvezeték), víz alatti csőátvezetések (gáz- víz- szennyvíz), valamint a sodorvonalba történő víz alatti csőbevezetések (tisztított szennyvíz) kivitelezése mindegyike megtalálható. Egyedi gépparkkunkal megoldásokat kínálunk a kezelőpadka nélküli vízelvezető csatornák karbantartására, a horgász- és halastavak vízminőség javító kotrására, valamint a halastavak - vízleeresztés nélküli - halágy készítésére is. A gyakorlati kivitelezés mellett évek óta együttműködő, külső munkatársakkal a komplett tervezési feladatokat is ellátjuk. Teljes körű megoldást kínálunk tanulmány- és kiviteli tervek elkészítésétől a hatósági engedélyek beszerzésén át a kivitelezésben is. Az ország különböző részein vállalkoztunk, ahol a legkisebb tavak, illetve legnagyobb kikötők karbantartásait végeztük el. Ha nehezen megközelíthető helyen, meredek domboldalon, mocsaras terepen vagy vízen szeretne építkezni, lépjen velünk kapcsolatba, legyen Ön is elégedett megrendelőnk!

Europond

Europond

Az EUROPOND Kft. 15 éve épít a fürd?tavak mellett, környezetvédelmi- és tüzivíz-tározókat. Az általunk használt svéd VARNAMO EPDM vízszigetelő lemez a ma Európában kapható egyik legjobb minőség? vízszigetelő anyag. Élettartama 40-50 év, ellenáll az UV sugárzásnak, nem repedezik, nem öregszik el, Rendkívül környezetbarát, lágyítót nem tartalmaz, nem oldódik ki belőle semmilyen kémiai összetevő. Ezzel az anyaggal lényegesen egyszerűbben és gyorsabban lehet a kívánt szigetelési munkákat elvégezni mint más technológiával, mivel fizikai tulajdonságai -30 és +120 C között nem változnak. Az akár 1.000 m2 nagyságú előregyártott leplekkel rendkívül gyors ütemben lehet haladni.

Green-Canal Kft.

Green-Canal Kft.

Az általunk alapított társaság mélyépítési, magasépítési, vízépítési, és környezetvédelmi munkák területein szerzett tapasztalatokra építve, szinte kizárólag ilyen jellegű megbízásokat teljesített az elmúlt években, viszont jelentős kapcsolatrendszerünk révén bármilyen építőipari munka elvégzését felelősséggel tudjuk vállalni. Cégünk mérete lehetővé teszi számunkra , hogy a munka helyéhez, jellegéhez nagyságához alkalmazkodva viszonylag gyorsan és hatékonyan át tudjuk csoportosítani munkaerőinket és technikai erőforrásainkat. Ezt a nagyfokú rugalmasságot tartom vállalkozásunk egyik fő erényének. Társaságunk a közel tízéves működése alatt megbízható alvállalkozói kapcsolatrendszert alakított ki, így a saját eszközeivel el nem végezhető munkafázisokat is képes kivitelezni. Az alvállalkozók által elvégzett munkára ugyanazt a magas minőséget vállaljuk, mint a sajátunkra.

Kerti Tó Centrum

Kerti Tó Centrum

Halkan csobogó patak, burjánzó növényzet, fecskék. Nyugalom... Álom? Nézzen körül nálunk, és meglátja, hogy mindez akár az Ön számára is valósággá lehet. A díszállat-eledel és -felszerelési cikk nagykereskedelemben eltöltött hosszú évek után 2001-ben azért alapítottuk meg a kerti tavak létesítésével és felszerelésével kapcsolatos vállalkozásunkat, mert láttuk, hogy egyre többen és többen szeretnének nyugodtan, saját kertjükben, lehetőség szerint mégis vízparton pihenni. Arra is felfigyeltünk, hogy az ötletadó gondolatot csak keveseknél követték tettek, a többség ugyanis úgy gondolta, hogy számára egy kerti tó teljesen elérhetetlen, megengedhetetlen luxus. Munkánk egyik legfontosabb gyümölcsének azt tartjuk, hogy ajánlatunkat végiggondolva és segítségünket elfogadva sokan megváltoztatták korábbi véleményüket, és építettek saját maguk, vagy építtettek maguknak reális áron saját kerti tavat.

Kerti tó építése

Kerti tó építése

Cégünk Budapesten és környékén teljes körű kertépítéssel,kertfenntartással, kerttervezéssel, és öntözőrendszer építéssel foglalkozik. Célunk megrendelőink elképzeléseit maradéktalanul magvalósítani. Ha megszokott kertjébe valami változatosságot szeretne, akkor készítésen egy dísztavat, vagy egy patakot. A víz Kerti tó építés, kerti tavak készítése, kivitelezése minden kertet kellemessé tesz. A tó méretétől és formájától függetlenül jól mutat, ráadásul megépítése után fenntartása már egyszerű. Cégünk az amerikai Firestone cég által gyártott Geo védjegyes Pond Liner EPDM 'gumi fóliát' és az Ubbink, Messner, Velda cég termékeit ajánlja, hogy önnek csak élvezni kelljen dísztava látványát!

Kerti tó építése - lépésről lépésre

Kerti tó építése - lépésről lépésre

A kerti tavak méretét több tényező is befolyásolja: a tulajdonos ízlése, a rendelkezésre álló hely és nem utolsó sorban az anyagiak. Azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy biológiailag egyensúlyban lévő tónak legalább négy négyzetméter felületűnek kell lennie. A tó mélységének meghatározásakor meg kell fontolnunk, hogy díszhalainkat a tóban szeretnénk teleltetni vagy védett, beltéri akváriumban. Amennyiben a szabadtéri teleltetést választjuk, akkor tavunk legmélyebb pontja legalább 1,2-1,5 méter mély legyen.

Tavak tervezése - Kovit-Terv Kft

Tavak tervezése - Kovit-Terv Kft

Kovit-Terv Kft vízügyi és környezetvédelmi tervek készítésével, engedélyeztetésével. foglalkozik. A Kft. munkáinak túlnyomó részét területi vízrendezési munkák tervezése, csapadékvíz elvezetésének tervezése, ivóvíz és szennyvíz csatornahálózatok tervezése, tavak, tározók tervezése és hulladékgazdálkodással kapcsolatos munkák tervezése alkotják. A tavakat sokféle képen lehet osztályozni, besorolni. A mi szempontunkból talán a legcélszerűbb a funkció, a hasznosítás szerinti csoportosítás: pihenő tavakat, horgásztavakat, halastavakat, öntöző tavakat. A tervezés és építés során létre kell hozni egy korszerű, mesterséges mérnöki létesítményt, oly módon, hogy az teljes mértékben a tájba illeszkedjék, a környezet részévé váljon.

Tóépítés

Tóépítés

Társaságunk 15 éve épít tavakat, egy a Németországban, Ausztriában, Svájcban jól bevált és kedvelt technológia átvételével. Változatlan munkatársakkal, nagy tapasztalattal építjük tavainkat, eddigi megbízóink megelégedésével. A horgásztó csak néhány dologban különbözik a fürdőtavaktól, hiszen itt a halak élettulajdonságait is figyelembe kell venni. Ezért a vízmélység legalább a tó közepén el kell érje a 2.5 métert. A növényi zóna kialakításánál pedig figyelembe kell venni, hogy a halak kifogására is álljon rendelkezésre növénymentes vízfelület. A halak fajtájának megválasztásában, mennyiségük szabályozásában szívesen adunk tanácsot is. Tapasztalataink szerint a horgásztó minimális mérete 250 m2.

Tóépítés - Halak a kerti tóban

Tóépítés - Halak a kerti tóban

A kerti tó hatással van ránk, gyermekeinkre, és a kert élővilágára is. A gyermekek számára csalogató lehet a láblógatás a vízbe, faágak úsztatása, a halak színpompája a kerti tóban. A felnőttekre nyugtató hatással lehet egy hosszú, és fárasztó munkanap után.Egy jól elkészített kerti tó, kertje ékköve lehet. Oldalunkon számos tippet és trükköt olvashat, hogyan építheti meg kerti halastavát. Kerti tó építéssel kapcsolatban nyugodtan hívjon minket, és mi felépítjük álmai tavát!

Tuti menü