Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Besenyszögi Holt-Millér

Besenyszögi Holt-Millér

Engedje meg, hogy néhány gondolatban felhívjuk figyelmét a Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület tevékenységére, horgászvizére és honlapjára, melynek célja, hogy minél szélesebb körben mutassa be a Besenyszögi Holt-Millér horgászati lehetőségeit, és folyamatos információval lássa el az egyre nagyobb számú horgászközösséget. Szolnoktól alig 17 km-re, északi irányban fekvő Besenyszög községen keresztül kanyargó holtág, mintegy 9,5 km hosszú és 13 ha vízfelületű. Tagjaink száma dinamikusan növekszik, ami mára közel 200 fő. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy évről-évre egyre jelentősebb mennyiségű halat telepítsünk vizünkbe. Vízterületünk két szakaszból áll, amelyeket külön-külön telepítünk, így nem kell az egész vízterületet telepítés utáni horgászati tilalom alatt tartani. A Millér partján kialakított horgászhelyek száma, illetve a Tisza és a Zagyva áradásától független vízállásunk szinte minden időszakban lehetővé teszi a horgászatot és korlátozott létszámú versenyek lebonyolítását. Vizünkben fogható az ezüstkárász, dévér- és jászkeszeg, csuka, süllő és mára már szerelést szaggató harcsák, amurok és szép pontyok várják a horgászat szerelmeseit. Célunk, hogy tudatos munkával, lépésről lépésre a holtágat a térség kedvelt horgászvizévé fejlesszük.

Eldorádó Horgásztó - Jász-Nagykun-Sz.

Eldorádó Horgásztó - Jász-Nagykun-Sz.

Kapitális halak, családias környezet! Horgásztavunk a Jászság szívében, Budapesttől 70 km-re, Jászberény szomszédságában, Jászteleken működik. A Zagyva holtágból kialakított két egyhektáros tóhoz tartozik egy 1 hektáros rendezett park is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy horgászaink megtapasztalhassák a nagy fogások örömét, ezért intenzíven és rendszeresen telepítjük horgásztavainkat. Örömmel tölt el minket, hogy rendszeresen szerepelünk az országos rekordlistákon, és arra is büszkék vagyunk, hogy nagyon sok vendégünk rendszeresen visszatér hozzánk. Azonban a kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy ne csak a horgászat szerelmeseinek, hanem az őt kísérő családtagoknak is kellemes kikapcsolódást nyújtsunk.

Jászkiséri Horgásztavak - Jász-Nagykun-Sz.

Jászkiséri Horgásztavak - Jász-Nagykun-Sz.

A vízmélység egyenletes, a halastavakra jellemzően nem túl mély. Hosszú spicc, illetve rakós távolságban 1.2-1.6m, enyhén iszapos, egyenletes mederfenékkel. Halágy a hosszú oldallal párhuzamosan 50-55 méterre húzódik, 10 méter széles, s fél méterrel mélyebb az átlagvíznél. A víz opálos (nem 'algazöld'), a partközelben a haltartó szák is alig 10cm mélységig látszik.

Kunság Tava

Kunság Tava

Kunság-tava horgásztó 2000 óta üzemel.A tó vízfelülete 2 ha ,vízmélységünk átlagosan 1,6 m de vannak mélyebb pontok is ahol akár a 2,5-3m is elérheti. A vízutánpótlásuk a Kunsági főcsatornából kapjuk (Tisza víz), ezért nagyon jó a halhús minősége, vízminősége kiváló. A Fegyvernektől 3 km található a 4számú főút mellett ahonnan köves úton lehet megközelíteni a tavat.(esős időben is) Lehalászva egyik évbe sem volt extenzív tó ezért nagy meglepetése is érhetik a horgászokat akár 15 kg csukák és nagyharcsák is zsákmányul eshetnek. Halfajaink: Ponty , Amúr, Harcsa, Süllő, Csuka , Kárász ,Keszeg szóval elég sok faj képviselteti magát. Lehetőség van bográcsolásra, nyársalásra. Hétvégenként éjszakai horgászatra! (megbeszélés alapján) A vendégek számára készített sörözőben kényelmesen elfogyaszthatják ételeiket és italaikat. Az idei évben már a kapitális tó horgászható, a tavalyi évben ponty és amúrok kerültek bele 4-11 kg-ig. Körülbelül 350-400 kg hal van 1200nm, jó szórakozási és kikapcsolódási lehetőség. Ősztől a ragadozó halas tavat csukával és süllővel fogjuk megtelepíteni. Minden kedves vendégünket várjuk egész évben!!!

Perestó - Jász-Nagykun-Sz.

Perestó - Jász-Nagykun-Sz.

Horgász Egyesületünk 1948. januárjában alakult. Alapítója Farkas János (1913-2002) volt, akinek tiszteletére minden év tavaszán emlékversenyt rendezünk tagjaink számára. A kezdeti vízfelület megközelítőleg 1 hektár volt, melyet az évek során többször is bővítettünk. 2002-ben a tó területe már elérte a 4 hektárt. 2007-ben az Egyesület tulajdonába került a víz és a földterület.

Polgár pihenőfalu és horgásztó - Jász-Nagykun-Sz.

Polgár pihenőfalu és horgásztó - Jász-Nagykun-Sz.

Az M1-es autópályától néhány kilométerre, Csabdi község szomszédságában 14 HA területen valósítjuk meg elképzelésünket. Pihenésre, horgászásra, sétára és a vadon élő állatok közvetlen közelről történő megfigyelésére alkalmas, dombok közé zárt terület közepén 2,5 HA vízfelület kialakításával oázist készítünk mind magunk, mind az itt telket, majd az engedélyek beszerzése után faházat vásárló 15-18 családnak.

Tuti menü