Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tavak Baranya megyében képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Tavak Baranya megyében - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Tavak Baranya megyében
Keresés
Találatok száma - 8 db
Almamellék Zselic Horgászegyesület

Almamellék Zselic Horgászegyesület

Mitől élmény a horgászat az Almamelléki horgásztó vizén? 1. Sikerélmény a horgászat Nem állítom, hogy garantáltan mindig mindenki fog halat, de egy biztos: kiábrándultan ritkán távoznak a horgászok. A gondos telepítésnek köszönhetően a tó könnyen, jól horgászható. A kapitális méretű pontyok, harcsák, amurok nap mint nap türelmetlenül várják lelkes amatőr vagy profi horgászok megjelenését. 2. Családbarát horgásztó Ez a horgásztó nem csak magányos farkasoknak való, hiszen a hely bográcsozásra és sátorozásra is alkalmas 3. Autóval könnyen megközelíthető Nincs szükség terepjáróra, a tó és környéke szépen karbantartott, személyautóval könnyen megközelíthető. 4. Gondozott, ápolt környezet A tópart gondozott, emellett igényesen kialakított horgászhelyek állnak a pecázni vágyók rendelkezésére. 5. Zselici dombság: festői környezet, jó levegő Az Almamelléki horgásztó és környéke igazi kincs Baranya szívében. A Zselici dombság dombos-völgyes, érintetlen területein csodás panoráma, szemet gyönyörködtető vidék tárul a látogatók elé. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik a pörgős hétköznapokból a természetbe kívánkoznak.

Bodai Horgásztó

Bodai Horgásztó

A bodai horgásztó a 6-os számú főútról közelíthető meg Pécs felől, valamint Szigetvár, Szentlőrinc irányából. Érdemes egy-egy napot ebben a szép környezetben eltölteni, szívesen fogadjuk a napijegyet váltó horgásztársakat is!

Felső horgásztó, Somogyhatvan

Felső horgásztó, Somogyhatvan

A Felsőtó Baranya megyében, Somogyhatvan mellett található. 2006. áprilisában megnyitott tavunk mesterséges horgászvíz, átlagmélysége 2 méter. A tó jellemző halfajtái: ponty, amur, csuka, harcsa, süllő, kárász, és a keszegfélék. A tavon napijeggyel lehet horgászni. Közvetlenül a tóparton éttermet üzemeltetünk, mely 50 fő befogadására alkalmas. A parton őzési, tűzrakási lehetőség van, és többet között megtalálhatók kiépített sütőhelyek, grill és a játszótér is. Több napos tartózkodáshoz lakókocsi és sátor bérlésére van lehetőség.

Magyarlukafai horgásztó

Magyarlukafai horgásztó

Tavunk észak-dél fekvésű 3 különálló tóból áll, ebből 2 horgászható. Vizeink náddal övezett partszakaszát, erdők, szántóföldek és a vadállományáról is híres Zselici-dombok veszik körül. Nevelőtavunkból rendszeresen telepített horgásztavainkon évente minimum 3 horgászversenyt szervezünk. Egy mindenki számára közkedvelt általános versenyt, egy gyermek horgászversenyt, figyelemmel kísérve a feltörekvő ifjúságot, és egy harcsafogó versenyt a nagybajuszúakat kedvelőknek! A vízfenék nem akadálymentesített. Elhelyezkedése: Somogyhárságy - Magyarlukafa. Horgászat: stégről, (csónak használata nem engedélyezett!) Horgászati feltételek: horgászat előtti bejelentkezéssel és utáni kijelentkezéssel látogatható (beírófüzet) Jellemző halfajták: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, törpeharcsa, keszeg, kárász

Sellő Horgásztó

Sellő Horgásztó

A Tó-büfé mellett - szép, nyugodt természeti környezetben található a Sellő-horgásztó. A 16 hektár területen fekvő 7,4 hektár vízfelülettel rendelkező tavon nemcsak horgászok, de családtagjaik is kellemesen tölthetik el szabadidejüket.

Szőkei horgásztavak

Szőkei horgásztavak

Az Ércbányászati Dolgozók Horgász Egyesülete 1964. 01. 19-én alakult. A Szőkei horgásztavak 1984 óta vannak az egyesület tulajdonában. I.számú tó: 11 hektár vízfelület, északi részén benyúló félszigettel. Partja nádas, a víz a gát felé egyre mélyülő. Maximális vízmélység: 2,5m. Kevés akadóval kiváló helyszín a nyílt vízi horgászathoz. II.számú tó: 4,5 hektár vízfelület. Északi részén nagy nádas, amelyet csónakról lehet horgászni. A csónakbérlést a halőrrel kell egyeztetni. A kistó déli része stégekről horgászható.

Tógazdasafari

Tógazdasafari

A Tógazda Safari Hunting Lodge 100 hektáros tóra épült vendégházában, 5 kontinens impozáns trófeagyűjteményével és luxus szobáival biztosítja a vidéki nyugalmat, a tökéletes feltöltődést és kikapcsolódást! Széleskörű szolgáltatásaink révén nemcsak vadászó uraknak, hanem kedves partnereiknek is kellemes időtöltést tartogat az itt tartózkodás. Vendégházunk fő attrakciója a kupola alakú Szalon, amely tökéletes helyszíne lehet családi, baráti és céges rendezvényeknek, esküvőknek, előadásoknak, s nem utolsó sorban vadászélmények felelevenítésének. Tavasszal és nyáron a tó lágy hullámainak kézzel fogható közelsége, és a pazar panoráma ejt ámulatba, ősszel és télen pedig a cserépkályhában pattogó tűz és a havas táj ragad magával.

Vasasi horgásztó

Vasasi horgásztó

A tóban találhatók KOI pontyok (japán ponty), melyek kifogása esetén szólni kell az aktuális halőrnek ! Kifogásuk egy azonos értékű napijegyet jelent a következő alkalomra! szolgáltatások: A helyszínen kapható: hideg italok, csalik, horgászkellékek. A tó területén sátorozás is lehetséges. Sütéshez, főzéshez kijelölt helyek és tüzifa biztosítása. A tóban a 'pergetés' engedélyezett.

Tuti menü