Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tavak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Tavak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Tavak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Keresés
Találatok száma - 12 db
Aranykavics Horgásztanya

Aranykavics Horgásztanya

Az Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház festői környezetben,a 3-as főút közelében, Hidasnémeti-Kassa irányában,Hernádszurdok külterületén terül el, 10 holdon. A két apartmanház közül a nagyobbik épületben 5 db háromágyas és 1 db kétágyas szoba található, mely televízióval és fürdőszobával felszerelve, illetve közös nappalival és konyhával biztosítja vendégeink kényelmét. A kis apartmanház 5-6 fős család nyugodt pihenését teszi lehetővé, saját nappalival, konyhával és fürdőszobával. Az apartmanházak közelében egy mesterséges halastó ad aktív sportolásra, horgászatra lehetőséget. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, melyhez a szükséges felszerelések helyben bérelhetők. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, játszótér és udvari medence biztosítja a kellemes időtöltést minden kedves vendégünk számára. A tó nyitva tartási deje: április 1-től augusztus 31-ig: 05:00 - 20:00 szeptember 1-től október 31-ig: 06:00 - 18:00 november 1-től március 31-ig: 07:00 - 17:00 - A napijegy megváltása csak horgászatra jogosult, az elvihető halak árjegyzéke a halőrházban kifüggesztett árlistán található.A tavon csak állami horgászengedéllyel rendelkezők válthatnak napijegyet.

Árpád-Hegyi horgásztó

Árpád-Hegyi horgásztó

A bekerített földterülete: 10.5 Hektár A víz terület: 5.2 Hektár Átlagos vízmélység 1,7 m A becsült halmennyiség 30-40 q között mozog. Ebbol 60% ponty, Az ivadéktól a 14kg-ig. Dévér és karika keszeg, ezüst kárász, kismennyiségben amúr és busa. Ragadozókból süllo, csuka. Afrikai harcsa nyári telepítéssel. A 2-3 nyaras pontyok telepítése folyamatosan történik a kifogott állomány fügvényében. A tavat a szerencsi patak táplálja az év minden szakában. A tó megközelítése szort kavicsos úton történik sármentes parkolót biztosítva az autóval érkező horgászoknak. A horgász helyek fedett szélfogóval, szemétgyüjtovel és megfelelo távolságban wc-vel vannak ellátva. A fedett asztaloknál a nálunk biztosított tüzrakó helyeken családi baráti összejövetelek is lebonyolíthatók elozetes eggyeztetés után. Már épüloben van a kisállat simogató ahol oshonos magyar állatokat lehet megnézmi és etetni és simogatni. Szolgáltatásaink között szerepel játszótér és minden olyan felszerelés ami a kellemes idotöltéshez hozzájárúl a nem horgászó vendégek részére.

Erzsébet horgásztó

Erzsébet horgásztó

Horgásszon a borsodi régió legszebb horgásztaván Mezőcsáton!!! Az Erzsébet-tó a mezőcsáti Termálfürdőtől 1 km-re található csodálatosan kialakított környezetben. A két tóból álló horgászparadicsom 2004. január 1-től működik. A körülkerített területen belül parkoló, valamint sátorozási és főzési igényeknek megfelelően főző,- szalonnasütőhelyek, étkezőasztalok és fedett horgászbeülők állnak rendelkezésre. Horgászcikkek, csalik, etetőanyagok helyben megvásárolhatók. A tavakban a vidékre jellemző halfajták vannak telepítve, a kistóba: ponty, süllő, kárász, keszeg, a nagyobbik tóba: folyami harcsa, süllő, ponty, amur, csuka, busa, kárász és keszeg. A halállományt rendszeresen feltöltjük. Horgászversenyekre igény szerint telepítünk. Horgászni éjjel-nappal lehet a Magyarországon érvényben lévő horgászati és halászati törvényeknek megfelelően, napijegyes és egytarifás rendszerben. Szeretettel várjuk az Erzsébet horgásztónál, ahol eltöltheti megérdemelt pihenőjét és színvonalas környezetben hódolhat horgász szenvedélyének.

Hangonyi tó

Hangonyi tó

Hangony község Borsod-Abaúj-Zemplén megye északnyugati részén, Ózd nyugati határában fekvő település, amelynek hasonló nevű patak folyik a határában. A települést jelentős erdőterület veszi körül. A község mellett, gyönyörű természeti környezetben található a Hangonyi tó. A tó, és a körülötte található erdős, dombos terület méltán számít a környékbeliek által szívesen látogatott kirándulóhelynek, de aki Ózdon vagy környékén jár rendszerint felkeresi a festői szépségű hangonyi tavat is.

Harsányi horgásztó

Harsányi horgásztó

Ezekkel a szavakkal szokták jellemezni a Miskolctól mindössze 10km-re található Harsány községében található Harsányi Horgásztó néven közismert horgászparadicsomot, az ide érkező vendégeink. Tekintse meg weboldalunkat, amelyből még több információt tudhat meg a tóról, a fogásokról, a foglalható helyekről. Galériánkban a szokásos képeken kívül megtekinthet egy 360 fokos panorámaképet, amely a tó közepéről nézve mutatja be a környeztet, de akár élő webkamerán keresztül is tájékozódhat. Amennyiben Ön is a horgászat szerelmese, látogasson el hozzánk személyesen. Jó fogást, most pedig jó böngészést kívánunk!

Hejőpapi horgásztó

Hejőpapi horgásztó

Horgásztó Hejőpapi - a nagy halak birodalma. Egy 2 ha-os területtel rendelkező horgásztó amely Mezőcsát és Nyékládháza között húzódó országút mellet található (kb. fél úton). A tóhoz az út táblával jelzett. Ez a halastó két részre van osztva egy nagyobb és egy jelentősen kisebb részre. A két tórész között átfolyás van mely fölött fa híd vezet át. A partfal jól megerősített nem fenyeget senkit a vízbe csúszás veszélye. A tó területén főzésre és sátorozásra is van lehetőség. A kisgyerekeknek egy kisebb játszótér van kialakítva: csúszdával, hintával,libikókával, homokozóval.A tavat az akadóktól folyamatosan mentesítjük ám a nád fal közelében és a fák tövénél elég ritkán de előfordulhatnak. A tó intenzíven telepített !!

Koitavak

Koitavak

Információk a KOI 1-es horgásztóról: A tó vízterülete 2,6 hektár.Medre kavicsos,hínár és akadómentes,mélysége 1,5-6 méter közt változik.Vizét az észekkeleti oldalon mélységi buzgár táplálja,vize rendkívül tiszta. Halállománya igen gazdag,amit a hetenkénti telepítésekkel őrzünk meg.Jellemző hala a pony,kárász,dévérkeszeg. Ragadozóhal állománya is jelentős,bár kevesen horgásszák céltudatosan,pedig aki megpróbállja nem marad zsákmány nélkül. Információk a KOI 2 bojlis tóról: A tó elrendezését úgy terveztük meg ,hogy csak egy oldalról legyen horgászható így ezzel is biztosítani tudjuk az egymás zavarása nélküli nyugodt horgászatot. A tó rövidebbik oldalán (kb:300m) elhelyeztünk 11db számozással ellátott horgászhelyet amely a tó méretet látva egyálltalán nem nevezhető zsúfoltnak. A tó igy önmagába véve is egyedülálló mivel kevés olyan tó található az országban amely ilyen kulturált feltételeket biztosít a nyugalmas és remélhetőleg mindenki számára eseménydús horgászat számára. A tó medermélysége 2méter és 8méter között változik.A meder alja kavicsos, akadó és törpeharcsamentes. Halak tekintetében sem lehet szó panaszról mert a meglévő halállomány mellé első körben 1000 Db 5 és 15Kg közötti ponyt került. Ebből 153 Db számozott kapitális ponty melynek nyilvántartása mindenki számára publikus.

Meszesmajor horgásztó

Meszesmajor horgásztó

A Meszesmajor Horgásztó, Erdőbénye vidékének csodálatos természeti adottságaival, gyönyörű hegyeivel, szőlőkertjeivel körülölelt, a pihenés, kikapcsolódás, önfeledt horgászás tökéletes eszköze. Halválasztéka, mérete, szolgáltatásai, méltán emelik a Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobbjai közé. Megtalálható benne, 10 kg-ig, CSUKA, AMÚR, AFRIKAI HARCSA, 3 féle PONTY, KÁRÁSZ, KESZEG. A hét minden napján, NON-STOP állunk, a horgászni vágyók rendelkezésére.

Nagyharcsa horgásztó

Nagyharcsa horgásztó

A horgászparadicsom a 37-es főközlekedési út, 5. Km kövénél található. Budapest irányából az M3 autópályán az emődi lehajtónál tovább az M30-on végig, majd Sátoraljaújhely (Szerencs) irányába. A jegy a nagyharcsa horgásztó területére csak állami horgászjeggyel, horgászigazolvánnyal és személyigazolvánnyal együttesen érvényes. Méret- és tilalmi idő korlátozás harcsára és pontyra nincs. Mindennemű külső akasztás és vágóhorog használata tilos. A jegy csak 2 bottal, botonként 1-1 egyágú horog használatára jogosít, pergetőhorgászat során a műcsalikon gyárilag elhelyezett horgok kivételével. A napijegy ára nem tartalmaz elvihető halat.

Hirdetés
Sajókeresztúri Horgásztó

Sajókeresztúri Horgásztó

A horgászat miskolci kedvelőinek nem kell sokat autózniuk ahhoz, hogy ideális környezetben hódolhassanak szenvedélyüknek. A Sajókeresztúri Bányatavak' néven is ismert halastó mindössze hét kilométerre van Miskolctól, észak felé a Sajószentpéterre vezető úton haladva. A tó könnyen megközelíthető Sajókeresztúrból, nagyrészt aszfalt, a végén egy rövid szakaszon nem aszfaltozott, de jó minőségű, télen-nyáron egyaránt, minden fajta személygépkocsival könnyen járható úton. A parkolás is kényelmesen megoldott, sok gépjármű elfér egyszerre a tó mellett. A tó meghatározó halai a kapitális méretű pontyok és amúrok,melyekből 2012-ben 200 darabot telepítettünk, 5 és 20 kg közötti méretben.Ezek a halak alkotják a tó állandó halállományát. A halastó területe 4,8 hektár, mélysége pedig 1 és 4 méter között váltakozik. A tóval együtt összesen 12 hektáros terület áll rendelkezésre különböző szabadidős tevékenységekre. A területet a Sajó folyó öleli körül. Az egész tópart könnyen megközelíthető és horgászható. Egyszerre körülbelül 50 horgász zavartalan kiszolgálására van lehetőség. A kísérők száma nem korlátozott. A tó mellett sátorozási lehetőség is van.

Tardonai horgásztó

Tardonai horgásztó

A horgásztó egész évben üzemel szabadnap nincs. Tilalmi idő,faj- és méretkorlátozás nincs. A horgászat megkezdése csak a napijegy váltása után lehetséges. A napijegy megváltásával a horgász a helyi horgászrendet elfogadja.

Tokaji horgásztó

Tokaji horgásztó

A kilátogató horgászokat, családtagjaikat és barátaikat rendezett vízpart, beállók, praktikusan kialakított horgászhelyek fogadják. Emellet egész nap működő büfével, főzőhelyekkel, parkolóval, WC-zuhanyzóval várja vendégeit a horgásztó. Tokaj egyik új színfoltja lett, ahol a Kopasz hegy megmászása, a Tiszán és a Bodrogon tett vízitúra után megpihenhet a vendég. Hétvégi családi, baráti programok, horgászversenyek rendezésére kiválóan alkalmas. FOGJA KI A HÉTVÉGI BOGRÁCSBA VALÓT!

Tuti menü