Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tavak Győr-Moson-Sopron megyében képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Tavak Győr-Moson-Sopron megyében - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Tavak Győr-Moson-Sopron megyében
Keresés
Találatok száma - 5 db
Berek-Horgászpark

Berek-Horgászpark

Berek-Horgászpark várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe, megcsodáljuk a lenyugvó napot, vagy esti sétánk során elnézegetjük a csillagok ezreit a fejünk felett. Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Fertő-Hanság és a Rábaköz területének mindig meghatározó volt a víz! 2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal. A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is.

Előre Horgászegyesület Beled

Előre Horgászegyesület Beled

Egyesületünk tulajdonában két darab, összesen 10 ha vízfelületű tó van. A tavak mesterségesen, (volt téglagyári agyagbányák) lettek kialakítva. Vizük a szomszédságukban folyó Kis-Rábával összekötve folyamatosan frissül. Mindkét tóban azonos halfajok (keszeg, ponty, amúr, kapitális harcsa, süllő, csuka) találhatók. A tavak körül pihenésre alkalmas padok és kitűnő horgászhelyek vannak kialakítva, melyek pihenésre és szórakozásra egyaránt alkalmasak. Évente több alkalommal ponty, keszeg és süllő telepítése történik. Megközelítés: A 86 os számú főútvonal mellett lévő beledi benzinkútnál Kapuvár irányába lefordulva , majd a Kisrába hídon áthaladva cca: 300 méterre megtalálhatjuk a tavakat ! A tavak végében gk. parkoló kialakítva . Több horgászhely szgk.- val megközelíthető . A két tó közti területre TILOS a behajtás !!!

Horgásztó Csodaországban

Horgásztó Csodaországban

Ezen horgásztó Győr-Moson megye egyik legszebb, vadregényes környezetében található. Mondhatni, hogy a természet lágy ölébe burkolózott eddig, bértavunkon ezen állapotokat szeretnék is megtartani, napijegyes horgászatra alakítottuk ki! Amennyiben elnyeri tetszését oldalunk, úgy látogasson el egy horgászbottal hozzánk! Horgásztó - mert horgászni jó!

Méri horgásztavak

Méri horgásztavak

Győr-Moson-Sopron megyében, a Szigetköz szívében, Dunaszegen, Győrtől 10 km-re, közvetlenül a 1401-es út mellett található a Mélyvölgyi Méri tavak. GPS koordináták: latitude 47.772733, longitude 17.531648 . A terület helyi elnevezését megtartva (milvölgy) mélyvölgy néven ismert, utalva annak a Duna mellékág medréből való kialakulására. A nagyobb 1,8 ha tó bővelkedik ponty, kárász és keszeg félékben. Úgy tükör- ill. nyurgapontyban, mint ezüst és aranykárászban, valamint vörösszárnyú és dévérkeszegben. A tóban megtalálhatóak még szerencse, és ügyesség függvényében a nem kevés fogási élményt nyújtó amur, csuka és tokhalak. Amurból 10 kg, csukából 7 kg, szibériai tokból, pedig 15 kg körüliek is várják a horgászokat. Törpeharcsa nincs a tóban Mivel a tó közel 9 éves múltra tekint, pontyból sem elképzelhetetlen a 8-10 kg körüli példány. A víz akadó mentes, kavics-homok aljzatú, 2-től 5 m mélységig kitűnő vízminőséggel, köszönhető a Mosoni és az Öregduna közelségének, valamint az áradáskori öntisztulásnak. A kisebb tó a süllőzőknek nyújt megfelelő kikapcsolódást, és kialakítás alatt áll.

Patkó-tó

Patkó-tó

Tavunk: A szerecsenyi Patkó-tó Várja önt és barátait, látogasson el hozzánk, nem fog csalódni! Szerecseny 1649-től Gróf Eszterházy Ferenc birtoka volt.A településen található téglagyár már 1870-től kitűnő minőségű téglát gyártott. A több mint 100 év alatt kibányászott agyag helyén tavak keletkeztek, természetes vízzel feltöltődve. A tó alja földpát tartalmú kőzetek mállása révén keletkezett agyag. Szolgáltatásaink: * Szállás biztositása,4 személyes klimatizált fa vendégházkban * társas rendezvények teljes körű lebonyolítása létszámkorlátozás nélkül * sátorozási lehetőség * őrzött megvilágított parkoló * horgászfelszerelések árusítása * éjszakai horgászat * csónakhasználat * télen melegedő biztosítása * grillezés, nyársalás, bográcsozás * Az egy vagy több napra minket választó sporttárs vagy család nyugodtan magával hozhatja kedvencét is, mert elkészült 1 db több férőhelyes kutya-kennel is !!!!! Télen-Nyáron 0-24 ig nyitva tartunk. Minden sporttársat szeretettel várunk!

Tuti menü