Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tavak Pest megyében képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

Tavak Pest megyében - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » Tavak Pest megyében
Keresés
Találatok száma - 18 db
Babatvölgyi horgásztó

Babatvölgyi horgásztó

A tórendszer 1-2. számú tavainak összebontása után elvégeztük a tó és környékének tisztítását, nád és hínártalanítását. A kulturált körülmények kialakítása (őrház felújítása, tűzrakó helyek kialakítása, horgászpadok, esőbeállók, illemhelyek, szeméttárolók kihelyezése) után a 2,5 hektáros, átlag 1,5 méter mély tóba mintegy 3.500 kg halat telepítettünk. Tavunkban megtalálható halfajták a következők: Ponty, Csuka, Kárász, Keszeg, Sügér, Süllő. Természetesen a telepítés alkalmával a differenciált sportélmény megteremtése miatt igyekeztünk a halak méretét is differenciáltan figyelembe venni, így a 2 kg-ostól a 10 kg-ig terjednek a méretek. Szabályain általában harmonizálnak az országos horgászrendben megfogalmazott szabályokkal.

Béke tó

Béke tó

Budapesttől alig 20 percnyi autóútra közvetlenül Gödöllő város határában található ez a vadregényes horgászvíz. A Rákos patak felduzzasztásával kialakított tó-rendszer 1-2 tava tartozik az Egyesülethez. A horgász tavak vezetősége rendszeres telepítéssel pótolja a kifogott uszonyosokat. Tagoknak, vendég horgászoknak a nap 24 órájában lehetősége van a horgászatra mind a két tavon. Az 1. tó 9 ha, a 2. tó 5 ha melynek jelentős részét nádas borítja a vízi albérlők legnagyobb örömére.

Csóri-Csuka Horgásztó

Csóri-Csuka Horgásztó

Nálunk fogható halfajok: Ponty, amur, csuka, süllő, afrikai harcsa, kárász, keszegfélék, compó. A Csóri-Csuka horgásztó télen-nyáron, éjjel-nappal várja a horgászni vágyókat, a napijegy megváltása után két horgásztó közül választhat. A tavakat gépjárművel körbe lehet járni a kiválasztott horgászhelyen le szabad parkolni. Büfé a tó partján üzemel, csali helyben kapható.

Délegyházi horgászhelyek

Délegyházi horgászhelyek

Pest megye legnagyobb tórendszere a Budapesttől 27km-re található délegyházi tavak. A 8 központi, összesen több mint 300 hektárnyi vízfelülettel rendelkező tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vizi sportokra is kiválóan alkalmas. A délegyházi és környező tavak között találhatunk horgásztavakat, strandokat, vizisí-tavat, szörfösök által használt tavat és csúszdaparkot is. A területen létesült, nemzetközi hírű Naturista Oázis mellett fürdőruhás strandok is várják az üdülni vágyókat.

Domonyvölgyi II. számú tó

Domonyvölgyi II. számú tó

Az M3-as autópályán haladva, a fővárostól karnyújtásnyi távolságra, a Gödöllői-dombvidék ölelésében található a Domonyvölgyi II. számú tó. A 40 éves, 7,5 hektáros tóban nem ritkák a rekord méretű pontyok, amurok, harcsák, 4-5 kilós süllők, és csukák. A náddal sással övezett tó körül, napijegyes stégek, tájba illő horgászhelyek padok, asztalok, bográcsolóhelyek várják a vendéghorgászokat. Horgászni napkeltétől napnyugtáig, pénteken és szombaton éjszakai is lehet. A tóparton büfé is várja a horgászokat, ahol étel ital mellett a legszükségesebb horgászeszközök és csalik is beszerezhetők.

Ecseri horgásztó

Ecseri horgásztó

A horgászegyesület célja: - horgászsport népszerűsítése, - az egyesület tagjai részére horgászati lehetőség biztosítása, - társadalmi együttélés és a horgászetika szabályainak tiszteletben tartása valamint a természet védelmére való nevelés. - horgászversenyek szervezése - napijegyes és vendéghorgászok fogadása - szabadidő kultúrált eltöltésének szervezése - gyermekek bevezetése a halfogás rejtelmeibe - kisebb rendezvények lebonyolításának biztosítása - (baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, iskolai versenyek, gyermekrendezvények)

Harangozó-tó

Harangozó-tó

Az Április 4 Horgászegyesület kezelésében lévő aprócska, alig 1,5 ha területű tavacska, mely halban annál gazdagabb. Valóban szép, rendben tartott környezetben, ahol nem csak egymás mellett horgászó emberek, hanem szinte barátok várják a nagy kapást. A tó 1986 óta rendszeresen telepített, vize kiváló minőségű, mélysége átlagosan 1,7m a tó környezete kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosít minden idelátogató horgásznak és családtagjainak, tűzrakási lehetőséggel és esőbeállókkal még komfortosabbá téve az itt eltöltött időt. A víz fölé hajló bokrok, fák jó búvóhelyet adnak a halaknak, egyben itt eredményesen lehet rájuk horgászni. A fenekező módszer az elterjedtebb, de aki a finom úszós szereléssel próbálkozik, annak sem marad üresen a haltartója. Pontyból 2-4kg közötti példányokat telepítenek, de akadt már horogra 8 kg-os is, amúrt három éve telepítettek amiből még mindig található a vízben , tavaly 10 kg-os példány került szákba. A ragadozó halakra szeptember 1-ig csak csalival lehet horgászni ezt követően a pergetésnek is lehet hódolni, december 31-ig.

Háziréti horgásztó pilisvörösvár

Háziréti horgásztó pilisvörösvár

Kedves Horgásztársak! Örömmel tudatom, hogy a méltán népszerű Háziréti tónak elkészült a hivatalos honlapja! Folyamatosan frissített hírekkel beszámolókkal képekkel és egy remekül használható fórummal várjuk a horgászat szerelmeseit. További fejlesztések folynak jelenleg is mint például az apró hírdetések menü pont ahol eladhatod megunt felszerelésedet, vagy vásárolhatsz is kedvedre valót más horgásztársaktól. Folyamatosan látható a horgászási időszak kezdete és vége, telepítések és sok érdekesség is. Várunk mindenkit szeretettel a Háziréti horgásztavon és weboldalunkon! Üdvözlettel: A Háziréti Horgászegyesületek Egyesülésének Vezetősége és a Háziréti Bojli Team

Horgásztó-Kóspallag

Horgásztó-Kóspallag

Pest megyében a Börzsöny lábánál fekvő Kóspallag község szomszédságában található mesterséges 4 hektáros élmény tó. Megközelíthető Budapestről az M2-es úton Vácig majd a 12-es úton tovább a kóspallagi elágazásig. Oldalunkon - lehetőségeinkhez mérten - megpróbálunk friss információval szolgálni a telepítésekről, tilalmi időkről és a horgásztó életéről. Töltsön el egy szép napot családjával ezen a gyönyörű helyen, a kikapcsolódás szigetén!

Hirdetés
Joker horgásztó

Joker horgásztó

A tavon az összes tavi hal fogható (kárász, keszeg, ponty. amur, harcsa, afrikai harcsa, csuka, süllő, balin), de fogható a rendkívüli színfoltot biztosító koi ponty is. A tó különlegességét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-on felüli pontyok, a 10 kg-on felüli amúrok. Nagyon sok rekordlistás keszegünk, kárászunk van. Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a mindenkori rendkívüli halbőséget, melyet lehetővé tesz a megfelelő vízmélységet biztosító tó. Vendékeinket az éjszakai pecázásnál világítással várjuk. Sátorozás, sütögetés, bográcsolás az egész területen megoldható. A tó extra szolgáltatásai közé tartozik: non-stop nyitvatartás, büfé, etetőanyagok árusítása, éjszakai világítás, körben ivóvíz, kulturált mellékhelységek, 1 ha-os sziget, melyről a hogászok nagy szeretettel horgásznak és sátoroznak és akár több napot is eltöltenek. Szeretettel várjuk kikapcsolódni és horgászni vágyó vendégeinket.

Keve Horgászpark

Keve Horgászpark

A festői Váli-völgyben, 12,5 hektáros, náddal körülvett, a Mohosz tavak szomszédsáságban, intenzíven halasított tavon, kiváló fogási lehetőségekkel várjuk vendégeinket. Egész évben vállaljuk céges, vállalati horgászversenyek lebonyolítását.

Királyréti horgásztó

Királyréti horgásztó

A ' Királyréti Horgásztó' 25.000-28.000 m3 vízmennyiséggel a tengerszint felett 260 méteren 1,02 hektáros területen helyezkedik el. Hosszúsága 220 m, szélessége 65 m, átlagos mélysége 2,6 m, vízgyűjtő területe 2,02 km2. A tó legmélyebb pontja a zsilip előtti terület, mely 4,2 m. A tavat a tó végén befolyó patak vize, egy forrás és egy 152 m mélyről szivattyúzott artézi kút táplálja.

Napsugár  2 Horgásztó

Napsugár 2 Horgásztó

Bugyi és Kiskunlacháza közt elterülő, kristálytiszta vizű bánya tó. Területe 13 hektár, legnagyobb mélysége 13 m. átlag mélysége 4-5m. A tó intenzíven telepített víz. E mellett természetes szaporulattal is rendelkezik. Szép csuka, amur, harcsa, süllő, ponty állománnyal és nagy mennyiségű 'egyéb halakkal'. Autóval, lakókocsival, minden horgászállás megközelíthető! A tóparton a sátorozás mindenhol engedélyezett. GPS kordináták: 47° 12' 1.91' N 19° 4' 53.37' E

Szavanna horgásztó

Szavanna horgásztó

A tó öregsége, valamint a rendkívül gazdag ivadékállomány kedvez a süllők, pontyok és más kedvelt halak fejlődésének. Amur, dévér, keszeg, sőt harcsa is akadhat horogra - süllőből 9,80 kg az eddigi rekord, de 23 kg-os pontyot és 17 kilós amurt is szákolt már a sikeres horgász. A tó üzemeltetője rendszeres telepítéssel gondoskodik a bőséges fogásról.

Torony Tó Horgászklub Vác, Sződliget

Torony Tó Horgászklub Vác, Sződliget

A Torony Tó Horgászklub gyönyörű környezetben 8,5 hektáros birtokon működő horgásztó, 3,5 ha vízfelülettel. Pest megyében egyedülálló módon kizárólag klubtagsági rendszerben működünk. A Torony Tó Vác és Sződliget határán fekszik, könnyen megközelíthető helyen, 30 percre Budapesttől. Tavunk 20 éve működik, 10 kg feletti példányok szép koi pontyok is gazdagítják a halfaunát. A horgásztó intenzíven telepített, fogható ponty, amur, kárász, keszeg, de balin és csuka is. Pihenésre, nyugalomra feltöltődésre, szép fogási élményekre vágyóknak és a szép környezetet értékelőknek ajánljuk!

Tőzeges horgásztó

Tőzeges horgásztó

A Tápió vidékén elterülő 5ha rendelkező Tőzeges horgásztó az Aranyhal KHT kezelésében lévő intenzíven telepített Tápiószentmárton határában,gyönyörű kulturált környezetben elterülő horgásztó.Bárki látogathatja,kirándulhat a tópartra,de horgászni csak napijegy megváltása után szabad! Napijegyet kizárólag csak érvényes horgászengedélyre tudunk kiállitani! A telepités intenziven történik,nem ritka és kifogható akár 10kg-os ponty vagy 10-12kg-os amurok,szép csukák, süllők,keszegek, és kárászok. A horgásztó teljes egészében autóval is körbe járható,sátorozásra ill.bográcsozásra is van lehetőség a kijelölt helyeken.A horgászegyesület jelenleg 100 tagot számlál,ami azt mutatja hogy a Tápió vidék egyik leglátogatottabb tava!Nyáron szinte nincs olyan nap,hogy napijegyes horgász ne látogatna ki a tóra!Családosok is előszeretettel látogatják a tavat,piknikezni,bográcsozni,horgászni vagy csak az erdővel körül övezett tó partján sétálni.Minden évben horgászversenyek kerülnek megrendezésre,neves horgászcégek támogatásával,amelyre az országból bárki nevezhet!A tóparton esőbeállók, padok, asztalok szolgálják a horgászok kényelmét.2007-ben és 2010-ben az egyesület elnyerte a rendezett tópart,tiszta víz elismerő oklevelet a Magyar Horgász Országos Szövetségétől.Szeretettel várjuk a horgászni, pihenni vágyó vendégeinket!

Úri horgásztó

Úri horgásztó

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített. Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk. Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. Ragadozó halakra tilalom nincs, de csak élő csalival lehet horgászni tavunkon. A tó olvadástól befagyásig folyamatosan üzemel. Április 1-től október 31-ig NON STOP. Lékhorgászat nincs! A horgászhelyeket gépkocsival megközelíthetőek. Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé

Tuti menü