Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
További horgásztavak képes leírás - Horgásztó.tlap.hu
részletek »

További horgásztavak - Horgásztó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszto.tlap.hu » További horgásztavak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Horgásztó - Gyékényes

Horgásztó - Gyékényes

Gyékényesen, közvetlen vízparton nyaralóházak saját stéggel ,csónakkal, fűtéssel kiadók! A négyből kettő egymás mellett teljesen különálló udvarral , a másik kettő kb. 100 m távolságban.Mindegyik nyaraló kétszintes, 1 nagy + 2 fél szobás, amerikai konyhás, tóra néző, déli fekvésű, erkélyes. Üdülési csekket elfogadunk.

Horgászvizek, Bács-Kiskun megye

Horgászvizek, Bács-Kiskun megye

Duna, horgásztavak, holtágak, horgászhelyek Bács-Kiskun megyében Horgász.hu - Horgászeszközök: A sporthorgászat alapeszközei, a bot, a zsinór, a horog, ma már végtelenül kifinomult formában és kidolgozásban, de az ősi horgász alapelveket, funkciókat hűen tükrözik. A modern horgászcikkipar új- és újabb vívmányai által a horgászok eredményessége nőttön- nő, egyre kevesebb esélyt adva természetesen a halaknak. A horgászeszközök fejlődése lehetővé tette, hogy a körülményekhez képest legfinomabb, legérzékenyebb és az adott módszernek, halfajnak megfelelő és legnagyobb élvezetet nyújtó felszereléssel hódolhassunk kedvtelésünknek. A különféle horgászmódszerek élvezetes gyakorlásához szükséges eszközök módszerenként, víztípusonként-élőhelyenként, de az adott módszeren belül várható halak átlagsúlya alapján is nagy változatosságot mutathatnak. Magyarországon sajnos még igen sokan korszerűtlen felszereléssel horgásznak, aminek nyilván anyagi természetű okai lehetnek, de az egyéni ízlés- stílus is számíthat. Manapság már az olcsóbb árkategóriákból is jól használható eszközöket vásárolhatunk, a csúcsszériákról nem is beszélve.

Joó horgásztó

Joó horgásztó

Ezennel bemutatkozik a Veszprém megyében található Joó horgásztó, mely továbbra is várja a horgásztársak érdeklődését és persze kilátogatását fantasztikus horgásztó környezetünkbe. A sokféle hal, mely kifogásra vár biztosan nagy élményt és felüdülést jelent a szürke hétköznapokban. Nem kell mást tennie mint weblapunkat felkeresnie további információkért.

Pontytanya horgásztó

Pontytanya horgásztó

A Vas megyében található Újperint község mellett egy csodálatos horgásztó terül el, mely két részre oszlik. Egy kisebb és egy nagyobb horgásztó örvendezteti meg az arra járókat. A kisebbik tóban idény jelleggel afrikai harcsa található, míg a másikban rengeteg amur és az elmaradhatatlan hal, a ponty.

Somogy m. - Balatoni Halászati ZRt. tógazdaságai

Somogy m. - Balatoni Halászati ZRt. tógazdaságai

A Balatoni Halászati ZRt. hazánk egyik legrégibb agrárgazdasági vállalata. Termelő kapacitásánál és sokoldalúságánál fogva a halászati ágazat meghatározó tényezője. Tevékenységi köre átfogja a halgazdálkodás teljes vertikumát. Üzemi és termelési szerkezete lehetővé teszi az ország természetes vízterületének 50%-át kitevő Balaton ökológiai szempontok szerinti kezelését és halállományának hasznosítását. A tógazdasági üzemek termelése biztosítja a Balaton halállomány utánpótlásának tenyészanyag szükségletét, és a balatoni fogásokat kiegészítve hozzájárul az állandó, illetve a szezonális fogyasztói igények jobb kielégítéséhez.

Somogy m. - Gyékényes szállás

Somogy m. - Gyékényes szállás

Gyékényes Magyarország egyik legnépszerűbb horgászparadicsoma. Pecázzon és pihenjen gyékényesi szálláshelyeink valamelyikében! A Gyékényesi horgásztó vagy másnéven a gyékényesi tó több, mint 340 hektár felületű jó vízminőségű bányató Gyékényes környékén, mely igazi horgászparadicsom. A vizisportok kedvelői is felfedezték maguknak a tiszta vízü tavakat. Rendszeresen tartanak Gyékényesen búvár bajnokságot, hajómodellezők és motorcsónakok versenyeznek. Egy másik érdekes sport, a triatlon művelői is ezt a szép természeti környezetet választják.

Somogy m. - Háromfai Horgászparadicsom

Somogy m. - Háromfai Horgászparadicsom

Horgászni 0-24h-ig lehet a hét minden napján. Az oldalon horgászhelyekre kattintva olvasható mindegyikről 1-1 rövid leírást ill. megtekinthető az adott helyről készült fényképek valamint lehetőség van megjegyzések hozzáfűzésére is (egy bejegyzés után 24 órán belül nincs lehetőség újabbra). A leírásokban található jellemzők közt szerepel, hogy a horgászhelyen kb. mennyi horgászbot fér el. Ennek ismeretében behatárolható az egymás mellett kényelmesen elférő horgászok száma az adott helyen.

Somogy m. - Rinyaszentkirályi horgásztó

Somogy m. - Rinyaszentkirályi horgásztó

Belső-Somogy hangulatos dombságában Kaposvártól 50 km-re, Nagyatádtól 16 km-re a 68-as úton Barcs felé haladva majd Görgeteg községen át jutunk el a csukáiról országos hírűvé lett népszerű horgásztóhoz. A horgásztó része a nagyatádi székhellyel működő halgazdaságnak, amelynek tavait 1919-1921 között még hadifoglyok építették. A jelenlegi tórendszer 300 hektáros 12 tóból áll, amely 2002-ben magántulajdonba került. Az új tulajdonosok sokmilliós fejlesztésbe kezdtek, hosszú távon gondolkodnak és úgy döntöttek, hogy a haltermelés és haltenyésztés mellett nyitnak a horgászat felé is. A 2006-os esztendő már nemcsak a csuka, de a ponty és az amur jegyében telik majd el. Az idén több alkalommal lesz pontyfogó verseny a tavon, köztük a Balzer cég támogatásával nagyszabású többfordulós feederes pontyfogó verseny. A tónak stabil fehérhal állománya van, kiemelkedően sok a kárász és a keszeg.

Veszprém m. - Nagybivalyos Üdülőcentrum

Veszprém m. - Nagybivalyos Üdülőcentrum

A 40 hektáron elterülő horgásztó vízrendszere megalapozta hírnevét a természet közeli horgászturizmus és a versenysport területén, köszönhetően halbőségének és csodálatos környezetének. A parton töltött idő minden perce örömmel tölti el az ide látogatót. Ugye Önnek is fontos, hogy családja is elégedetten pihenhessen partjainkon? Az Nagybivalyos Üdülőcentrum KFT. által üzemeltetett Nagybivalyos horgásztavon működő horgászbolt, ital, édesség kiskereskedés és a hozzátartozó szociális helységeket a HACCP rendszer szerint üzemeltetjük. Nekünk fontos a tisztaság! Kérjük vendégeinket a mosdókban elhelyezett figyelemfelkeltő táblák szerint segítsék munkánkat. Ezek figyelembevételével garanciát vállalunk, hogy Ön és családja kulturált, tiszta illemhelységeket. zuhanyzókat használhat a halőrház területén.

Hirdetés
Veszprém m. - Tihanyi Belső-tó

Veszprém m. - Tihanyi Belső-tó

A Belső-tó a Balaton egyik gyöngyszemének, a Tihanyi félszigetnek a csodálatos környezetében, közvetlenül a település határában található. A Tihanyi Belső-tó medre vulkánikus utótevékenység során alakult ki, ezt a területet töltötték fel a rétegvizek és a csapadékvizek. Ebből adódik, hogy a tó vízszintje változatosan alakult, volt, hogy teljesen kiszáradt, a XX. század első felében pedig nagyon kevés volt benne a víz, s ezért nagy része szérüskert volt. A Belső-tó a 60-as évektől Magyarország egyik legszebb helyen lévő és legjobb fogási eredményeket biztosító horgászparadicsoma.

Zala m. - Sárberki Horgásztó

Zala m. - Sárberki Horgásztó

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.

Zsennye Horgásztó - Vas megye

Zsennye Horgásztó - Vas megye

A tó a 90-es évek elejétől kezdve ,15 év kavicsbányászat folytán 30 hektáros vízzé alakult. Egyes részein befejezve a kitermelést, azóta új hasznosítást nyert a kristálytiszta vízrendszer. Rum községbe érkezve, áthaladva a falun Gyanógeregye irányába már látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó, valamint a közel 1 hektáros úszós tó. Rendezett kaviccsal kialakított gépkocsi parkoló várja az autóval érkezőket. A parton gondozott út vezet körbe, padokat asztalokat biztosítva, kényelmes horgászhelyeket kínálunk minden kedves horgászunknak. A gyerekek számára játszóparkot, füves focipályát alakítottunk ki, ahol kedvükre kitombolhatják magukat. A központi épületben büfé, horgászcikk , csali várja az ide látogató, pihenni vágyó vendégeinket. /Szükség esetén horgászfelszerelések is bérelhetők. / A fedett terasz mellett ízlésesen kialakított szabad tűzhelyek találhatók, ahol a sütés-főzés lehetőségét biztosítjuk. A tóban kb. 200 mázsa hal található, amit 2 hetes időközönként telepítéssel frissítünk. A rablózás szerelmesei jobbára ősszel próbálkoznak, télen a befagyott tó jegén csukára, süllőre horgászhatunk.

Tuti menü